Helyi közélet

2010.09.27. 10:35

Ismét áll a kereszt a Molnár-sziklán

<p>Miskolc - Még szeptember elején számoltunk be arról, hogy "eltűnt" a Molnár-szikláról a fakereszt. Mi akkor rongálásra tippeltünk, nem viharkárra, ugyanis a csonk környékén jól láthatóak voltak a faforgácsok. A lényeg: a fakereszt ismét áll!</p>

Mint arról korábban beszámoltunk, üres maradt szeptember elején a Molnár-szikla; a legendás helyről „eltűnt” a fakereszt. Szerkesztőségünk a környezetet látva rongálásra gyanakodott - ellentétben néhány Olvasónkkal, akik az időjárásra, szélviharra tippeltek - , mert a szikla tetején jól láthatóan ott voltak a kereszt faforgácsai, darabjai.

Immár viszont szerencsére idejét múlt az, hogy mi is történt, hiszen a múlt héten a Miskolci Városgazda Kft. munkatársai helyreállították a fakeresztet: egy, a korábbival megegyező keresztet állítottak az „eltűnt” helyére.

(JLI)


Kivágták a fakeresztet a Molnár sziklán

boon | 2010.09.06 10:06
Elképesztő! Kivágták, vagy "kirugdosták" Nagy-Miskolc egyik jelképének számító fakeresztet, az Alsó-Hámor fölé magasodó Molnár-szikláról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában