Helyi közélet

2010.09.13. 09:44

Az elmúlt hét legnézettebb videói a BOON-on!

<p>Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Gyönyörű lányok mutatták meg bájaikat. GoPro kameránkkal a a párás, esős Bükkben autóztunk. Kivágták, vagy "kirugdosták" Nagy-Miskolc egyik jelképének számí­tó fakeresztet. Diósgyőr a Bőcs csapatával játszott a hétvégén. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legnézettebb videóit Borsodban!

Anita, a nap szépe

 

Anita 19 éves miskolci lány 12 éve táncol, sok táncos műfajt tanult már meg, ami a bulik során gyakran jól jön. A felvételeit párjának és legkedvesebb barátnőjének küldi sok szeretettel.

 

Ősszel a Bükkben - GoPro

 
 

"Itt van az ősz, itt van újra..." Halszemoptikánkkal a párás, esős Bükkbe - Lillafüredre, és Alsó- és Felsőhámorba - gurultunk be.

 

Molnár-szikla: kivágták, kirugdosták a fakeresztet...(?)

 
 

Elképesztő! Kivágták, vagy "kirugdosták" Nagy-Miskolc egyik jelképének számí­tó fakeresztet, az Alsó-Hámor fölé magasodó Molnár-szikláról.

 

DVTK - Bőcs - A diósgyőri gól

 
 

73. perc: A Diósgyőr a Bőcs kapujától 25 méterre szabadrúgáshoz jutott, Budovinszky lövése is - hasonlóan a Bőcs első góljához - megpattant a sorfalon, és a tehetetlen Hamar mellett a kapu bal oldalába gurult, 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában