Helyi közélet

2010.08.12. 16:04

Tovább keresik a Regécnél eltűnt férfit

<p>Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Késmárki Elek 77 éves USA állampolgár (Magyarországi tart.hely: Fony) eltűnése ügyében.</p>

Nevezett Magyarországon rokonlátogatáson tartózkodik, 2010.08.07.-én 17.00 óra körüli időben tűnt el Regéc községből.

A férfi társaival a jelzett napon a Borsó hegyi emlékművet látogatta meg, amikor a hegyről lefelé jövet terepjárójuk elakadt. A társaság elindult segítséget hívni az elakadt autóhoz, ekkor külön váltak. Az idős férfi még bement a Regéci panzióba, majd onnan miután látta, hogy traktorral elindultak az elakadt terepjárót menteni visszaindult gyalog a hegyre. Az eltűnt személy azonban a falu végén három irányba ágazó úton nem balra a traktor után, hanem a középső úton ment tovább. Ekkor látták utoljára.

Az eltűnt idős férfi megtalálása érdekében az Encsi Rendőrkapitányság, a helyi önkéntesek, természetvédelmi őrök  és civil speciális mentőszolgálatok szerda estétől kutatást végeznek a környékbeli erdőkben, azonban a bevezetett eddigi intézkedések nem vezettek eredményre.

Személyleírása: 180 cm magas, 76 kg., normál testalkatú, ősz hajú, jó fizikai állapotban lévő személy.

Utolsó ismert ruházata: fekete rövidnadrág, fekete Nike sportcipő, barna ing. Különös ismertető jele, egyik fülén régi balesetből származó műtéti heg. Nevezett személy magyarul és angolul is beszél.

Az eltűnt személy feltalálása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki nevezettről bármilyen információval rendelkezik, hívja az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletét a 46/587-277 -es, valamint a 107–es vagy pedig a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában