Nem a mi háborúnk

2024.05.11. 18:24

Menczer Tamás: Joe Biden embere arról beszélt, hogy katonákat kell küldeni Ukrajnába (videó)

A magyar emberek támogatásával lehet csak megvédeni a békepárti pozíciót és Magyarország békéjét – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Forrás: Észak-Magyarország

Fotó: Vajda János

Menczer Tamás a videóban látható M1-es nyilatkozatában az orosz-ukrán háborúról azt mondta, a háborúpártiak arról beszélnek, hogy mivel „ez a mi háborúnk” - mondják ők -, folytatni kell, amíg Ukrajna nem győz.

Hozzátette, mindenki látja, mindenki tudja, hogy Ukrajna nem fog győzni. Ezért az elmúlt napokban - folytatta - már Amerikában és Európában is azt mondják, ha az oroszok áttörik a frontot, „be kell menni katonával”.

Állítása szerint a helyzet napról napra súlyosabb. 

A magyar emberek támogatásával tudjuk csak megvédeni a békepárti pozíciónkat és az ország békéjét

– hangoztatta.

Menczer Tamás a videóhoz fűzött kommentárban ezt írta:

A háborúpárti amerikai elnök, Joe Biden embere, Hakeem Jeffries frakcióvezető már arról beszélt, hogy ha az oroszok áttörik a frontot, akkor katonákat kell küldeni Ukrajnába. Emmanuel Macron francia elnök szintén erről a lehetőségről beszélt. Németországban már a kötelező katonai szolgálat a téma, és könnyen lehet, hogy ezt egész Európára ki akarják terjeszteni.

„Mi nem akarunk magyar katonákat küldeni Ukrajnába! Világosan elmondtuk: ez nem a mi háborúnk! De a nyomás óriási és folyamatosan nő”

 – fogalmazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában