Helyi közélet

2010.05.05. 11:11

Most akár a nyeretlennel is nyerhet!

<p>Május 8-ig vásárolt Ötöslottójával pályázzon a Szerencséből Ötös akcióban!</p>

Utolsó hetéhez érkezett a Szerencsejáték Zrt. Miskolci Területi Igazgatóságának regionális akciója, melynek keretében 2,5 milliós főnyeremény mellett garantált megyei készpénznyeremények is várják a szerencséseket. Ha ezen a héten megjátssza a kedvenc számait az Ötöslottón, - a több, mint 2 milliárd forintos 5 találatos főnyeremény esélyén túl -, a Szerencséből Ötös akció sorsolásán is részt vehet!

Mindazon játékosok, akik 2010. április 6. és május 8. között a Szerencsejáték Zrt. Miskolci Területi Igazgatósága (Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) területén lévő bármely online értékesítőhelyen egyhetes normál és/vagy kombinációs Ötöslottót játszanak gépi (gyorstipp) játékmódban, és a legalább 2 250 forint értékben összegyűjtött – amelybe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele – nyeretlen vagy beváltott nyertes átvételi igazolásaikkal az alábbiakban meghatározott módon pályáznak, sorsoláson vesznek részt.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. május 25. szerda 12 óra.

FŐNYEREMÉNY:

  • 1 darab 2 500 000 forint pénznyeremény

TOVÁBBI GARANTÁLT MEGYÉNKÉNTI NYEREMÉNYEK:

  • 5 darab egyenként 1 000 000 forint pénznyeremény
  • 5 darab egyenként 500 000 forint pénznyeremény
  • 5 darab egyenként 250 000 forint pénznyeremény

PÁLYÁZÁS MÓDJA:

A részvételi feltételekben meghatározott játékmódban befizetett, egy megyében megjátszott, összesen legalább 2.250 forint értékű – amelybe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele – egyhetes normál és/vagy kombinációsgépi (gyorstipp) játékmódban megjátszott nyeretlen vagy beváltott nyertes Ötöslottó átvételi igazolásokat zárt, C6 vagy LA4 méretű normál vagy ún. postakész borítékba, vagy a Szerencsejáték Zrt. által erre a célra rendszeresített biankó pályázati borítékba kell tenni, a borítékra pedig rá kell írni a pályázó nevét, állandó lakcímét (emelet- és ajtószámmal), valamint – ha ettől eltér – levelezési címét, továbbá az akció jelmondatát („Szerencséből ötös”) és lehetőleg a pályázó telefonszámát is.

A pályázatok folyamatosan leadhatók a Szerencsejáték Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén található bármely saját lottózójában legkésőbb 2010. május 15-énszombaton zárásig, illetve beküldhető postai úton 2010. május 25-én, szerdán 12 óráig beérkezően a következő megyénkénti postafiók címekre:

  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 3550 Miskolc Pf.: 150;
  • Hajdú-Bihar megye: 3550 Miskolc Pf. 160;
  • Heves megye: 3550 Miskolc Pf. 170;
  • Nógrád megye: 3550 Miskolc Pf. 180;
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 3550 Miskolc Pf. 190

Adott postafiókra csak az annak megfelelő megyében vásárolt, a pályázati feltételeknek megfelelő, érvényes átvételi igazolások küldhetők be!

NYILVÁNOS SORSOLÁS:

A sorsolás időpontja: 2010. május 26. szerda, 11 óra,közjegyző jelenlétében és Sorsolási Bizottság közreműködésével.

A sorsolás helyszíne: Szerencsejáték Zrt. Miskolci Területi Igazgatósága, 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 28.

Érvénytelen az a pályázat:

  • amely nem C/6 vagy LA/4 méretű normál vagy ún. „postakész” borítékban vagy az SzZrt. által rendszeresített biankó pályázási borítékban van;
  • amelyen a név nem természetes személyt, vagy nem egy személyt jelöl;
  • amely nem rendelkezik az akció jelmondatával,
  • amely nem pontos és olvasható névvel, címmel rendelkezik, valamint a pályázati boríték – a biankó akciós boríték is – postafiók címet nem tartalmaz;
  • amely a beküldési határidő után érkezik be,
  • amely nem az akció részvételi feltételeinek megfelelő, valamint nem azonos megyében feladott átvételi igazolásokat tartalmaz, 
  • amely nem a borítékon feltüntetett postafióknak megfelelő megyében feladott Ötöslottó átvételi igazolások tartalmaz.

A részletekről érdeklődjön az értékesítő helyeken, vagy az alábbi linken!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában