Helyi közélet

2010.05.01. 10:13

A "Kiscsillagpont Kórház" is befutó lett

<p>A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség portáljára a héten nyertesként került fel a Misek Kft. (azaz a miskolci városi kórház) „Kiscsillagpont Kórház” pályázata, 4 milliárd 641 millió forintos támogatással.</p>

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség portáljára a héten nyertesként került fel a Misek Kft. (azaz a miskolci városi kórház) „Kiscsillagpont Kórház” pályázata, 4 milliárd 641 millió forintos támogatással – újságolta az Észak-Magyarországnak dr. Kovács Zoltán, a nonprofit közhasznú társaság ügyvezető igazgatója. Azt reméli, a jövő héten a hivatalos értesítést is megkapják, s mielőbb megköthetik a támogatási szerződést.

Ha ez gyorsan lezajlik, nincs akadálya a közbeszerzési eljárások lefolytatásának. Kérdésünkre: van-e remény arra, hogy az első kapavágásokról is tudósíthassunk idén, a válasz igen volt. A beruházás kivitelezésének ideje pedig a szerződéskötéstől számított 24 hónap. Arra, a választások nem kavarhatnak-e közben be, a válasz: „Nem vagyok politikus, azt nem tudom megítélni.”
- ÉM-SzK  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában