Helyi közélet

2010.04.29. 09:07

Borsod Hangja zenei tehetségkutató verseny

<p>A Factory Aréna idén is megrendezi kétfordulós tehetségkutató versenyét, ahol a megyében élő, zenekarok mutathatják be zenei, technikai tudásukat a szakmai zsűri előtt.</p>

A Factory Aréna idén is megrendezi kétfordulós tehetségkutató versenyét, ahol a megyében élő, kezdő, lemezszerződéssel nem rendelkező együttesek mutathatják be zenei, technikai tudásukat, egy szakmai zsűri előtt. A jelentkező zenekarokon kívül a nézősereget is várjuk, hiszen a zsűri mellett, a közönségszavazatok eredményei is díjazásra kerülnek.
A rendezvény díjmentesen látogatható !

Nagyobb a tét!

A Borsod Hangja 2010-ben szerves részét képezi a Kelet-Magyarországi tehetségkutató versenyeknek, így az idei verseny dobogósai az értékes nyeremények és fellépési lehetőségek mellett, továbbjuthatnak a júniusban megrendezésre kerülő Kelet – Magyarországi döntőbe is Debrecenben. A tavalyi évhez hasonlóan idén is, a zenekarok három számot mutathatnak be, ami együttesen nem haladhatja meg a 15 percet és kb. 10 perc áll majd rendelkezése az átszerelésre. A zsűri elsősorban a saját számokat, ötleteket részesíti előnybe !

Jelentkezés

Kitöltött jelentkezési lapot, a mellékletekkel együtt csatolva, kérjük az alábbi e-mail címre elküldeni: [email protected]

Jelentkezési lap:  letölthető  ITT
Jelentkezési határidő: 2010. Május 10.
Első forduló : 2010. Május 15. **

** Első forduló tervezett időpontja nagy számú jelentkező esetén. Az aktuális időpontok részleteiről minden jelentkezőt időben tájékoztatunk !

Hasznos mellékletek :

1. Hanganyag, min. 1 db. saját szám, mp3 formátumban
2. Fotó a zenekarról, 1 db. kép, maximum 5 MB terjedelemben, jpg /gif formátumban

Figyelem: A fent közölt mellékletek esetleges hiánya nem befolyásolja a zenekar esélyeit. A zsűri kizárólag a színpadon nyújtott teljesítményt díjazza!
A mellékletek csak a szervezők adminisztratív munkáját segíti elő!

Díjakról:

1. helyezet: Továbbjutás a debreceni döntőbe + Fellépési lehetőség a Gyár fesztiválon+ 25.000 Ft-os Refó vásárlási utalvány+ Hangart stúdió kedvezmény

2.helyezet: Továbbjutás a debreceni döntőbe + Hangart stúdió kedvezmény +
15.000 Ft-os Refó vásárlási utalvány

3. helyezet: 1 éves Rockinform előfizetés + 10.000 Ft-os Réfó vásárlási utalvány

Közönség szavazat győztese : Fellépési lehetőség a Gyár fesztiválon + 10.000 Ft-os vásárlási utalvány

www.factoryarena.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában