Helyi közélet

2010.03.31. 14:03

Borverseny a Miskolc bora címért

<p>Miskolc - Idén is meghirdeti a miskolci önkormányzat a Miskolc város bora versenyt. A város borának kiválasztása minden második évben szabályos borverseny keretében történik.</p>

(2006-ban a közgyűlés döntött a kétévenkénti megrendezésről, ez már a harmadik verseny azóta.) Az április 16-17-én megrendezendő versenyről Lencsés József, a városháza kulturális és vendégforgalmi osztályának csoportvezetője és Monyók József, az István Nádor Borlovagrend tagja tartott sajtótájékoztatót. Az idén kicsit másképp lesz mint az előző alkalmakkor, hiszen nemcsak a város vörös- és fehérborára, hanem a borkülönlegességére is szavaz majd a zsűri. A versenyre nevezni a Bükki borvidéken és a Tokaj-Hegyalján termesztett szőlőből készült, tetszőleges évjáratú borokkal lehet, a versenyaszabályzat és a nevezési lap a polgármesteri hivatal kulturális és vendégforgalmi osztályán vehető át, vagy emailben is kérhető ([email protected]).

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában