Helyi közélet

2010.02.15. 19:00

Kocsonya receptek: Macsó kocsonya

<p>Miskolc - Kolléganőnk, N. Szántó Rita "kocsonyás" szakácskönyvébe lapoztunk bele annak apropóján, hogy február 19-21-g kerül megrendezésre a 10. Miskolci Kocsonyafesztivál. Itt az ötödik kocsonya!</p>

Macsó kocsonya

Hozzávalók:

- 1 adag szteroid
- 2 kg tesztoszteron (zselésítő anyagnak)
- 1 egész vadkan (saját kezűleg elejtve)
- Edzőtermi Izzadságból kinyert só
- Egy nagy böffentés

Elkészítés:

Ezzel szinte semmi dolga nincs a macsónak. Csupán annyi, hogy a reggeli edzés után, egy szál rózsával a szájában, vállán egy frissen lőtt vadkannal ellátogat egy szakácsnő ismerőséhez. Aki megpillantva őt azonnal elgyengül, megremeg a lába. Macsónk ezt kihasználva gyengéden fölé hajol, egy érzéki mozdulattal áthelyezi a szakácsnő szájába a virágot, (óvatos mozdulattal, nehogy a vállon lévő vadkan is becsússzon a rózsa mellé, ezért jobb, ha ezt előtte a pultra dobja), aki ettől a pillanattól bármire hajlandó. Macsónk csak annyit súg érzékien a fülébe: kocsonyát akarok. Majd a szakácsnő egy mozdulattal lerántja magáról a ruhát, hogy macsónktól frissen fejt tesztoszteront nyerjen. (A döglött vadkant ekkor még nem fontos bevonni a főzésbe, de ez is ízlés kérdése, éppúgy, mint a sózás.) Miután a fejés véget ért, nem maradt más hátra, mint a kocsonya elkészítése.

A macsó addig egy üveg sörrel a kezében leül a tévé elé meccset nézni. Mire a második félidőnek vége, egy hatalmas malomkeréken tálalva érkezik a macsó kocsonya. A férfinek egyetlen feladata maradt: egy nagyot böffenteni.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában