Helyi közélet

2010.02.16. 18:59

A legszebb karácsonyfák

<p>Miskolc, Kazincbarcika, Felsőzsolca - Hogy melyik volt a legszebb, 2009 karácsonyára állított fa?</p>

Nos, ha picit hosszabb várakozás után is, de a zsűri meghozta a döntést, s végre fény derül arra, hogy a beküldött és a Borsod Online-on 20 legtöbb szavazatot kapó karácsonyfa közül melyik hármat találtuk a legszebbnek, legízlésesebben feldíszítettnek. Reméljük, az értékes ajándékok kárpótolják a várakozásért a díjazottakat.

Nos, az első helyezést a 178-as számú karácsonyfa nyerte el, beküldője Újvari Anna Lea (Kazincbarcika, Deák F. tér 2.). A második helyezett a 38-as számú karácsonyfa, beküldője Bobor Roland (Miskolc, Szentpéteri kapu 42.). A harmadik helyezett pedig a 91-es számú karácsonyfa, beküldője Matuscsák Dorina Gréta (Felsőzsolca, Kőrösi Cs. S. út 81.). Nyereményüket péntek délelőtt 9 órától vehetik át szerkesztőségünkben (Miskolc, Zsolcai kapu 3., 3. emeleti titkárság).

A nyeremények:

1. helyezett:

2 éjszaka szállás 2 fő részére a zalakarosi Hotel Vénuszban, reggelis ellátással. A nyeremény tartalmazza a medence, a szaunák, a fittnessterem és az asztaliteniszterem használatát, 1 órára kerékpárkölcsönzést, valamint a szolárium, a billiárd és a jacuzzi egyszeri használatát.

A nyeremény értéke: 100 ezer forint

2. helyezett:

„Wellness napok” Zsóry-fürdőn. 2 éjszaka szállás 2 fő részére a mezőkövesdi Hajnal Hotelben svédasztalos reggelivel, vacsorával. A nyeremény tartalmaz személyenként 2-2 alkalommal 30 perces gyógymasszázst és a wellness részleg (szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, sókamra, infrakabin, konditerem, billiárd, pingpong) korlátlan használatát.

A nyeremény értéke: 50 ezer forint.

3. helyezett:

Az Euro Miskolc utazási iroda vásárlási utalványa 33 333 forint értékben, mely szabadon felhasználható 2010-ben, az iroda saját szervezésű útjainak valamelyikére. (Az utak átlagos részvételi díja 20 000 – 50 000 forint között mozog.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában