Helyi közélet

2008.07.03. 18:26

Tapolcafórum Káli Sándorral

<p>Miskolc - Július 20-áig megtartja Káli Sándor miskolci polgármester az általa korábban megígért találkozót a tapolcaiakkal (és persze nemcsak velük, hanem bármely érdeklődővel). Ismerjék meg a fejlesztési koncepciót!&#160;<A href=""><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A><A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/tapolca_fejleszt_si_koncepci_ja.pdf"><B>Tapolca fejlesztési koncepciója</B></A> [.pdf - 2,0MB]</p>

Az Észak-Magyarország által szervezett Tapolcafórumon – május 28-án – Fedor Vilmos alpolgármester képviselte a városvezetést. Az ÉM-vita résztvevői közül többen hangot adtak – nem ritkán erős hangot – véleményüknek, ami szerint Káli Sándor polgármestert várták a fórumra. Káli Sándor ígéretet tett arra, hogy a polgármesteri hivatal által szervezendő fórumon találkozik az érdeklődőkkel.

Veres László városházi szóvivő kérdésünkre, hogy ez mikor és hol lesz, elmondta: folyik az előkészítés, július 20-áig megtartja Káli Sándor a találkozót a tapolcaiakkal (és persze nemcsak velük, hanem bármely érdeklődővel), mégpedig Miskolctapolcán. A helyszínt még nem határozták meg. Az Észak úgy gondolja, alighanem az iskola az alkalmas hely a célra.
Addig is érdemes tanulmányozni a tapolcafejlesztési koncepciót, ami a Borsod Online-ról letölthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában