Helyi közélet

2008.06.26. 06:40

Közeledő "melegfront" és az olvasóink

<p>Olvasóink nem tűrtőztetik magukat, röpködnek a jelzők, a vélemények és a hímtagok a melegfelvonulás kapcsán. Amikor szakad a cérna. Vigyázat! Itt nem volt lakat a szájakon!</p>

Pro:

"Sok begyepesedett, a múltban élő ember úgy látom a a mai napig nem képes, és nem akarja felfogni, hogy miért volnulnak a melegek. Nem azért van ez a felvonulás, hogy "megfertőzzék a rendes magyarokat", vagy hogy ők milyen büszkék arra, hogy melegek. Arra büszkék, hogy felvállalják annak ellenére, hogy ilyen ellenséges, és kiközösítő társadalom részei. Talán nem Trianonon, meg 56-on kéne kérődzeni, és síránkozni, hogy milyen rossz nekünk. A XXI. században élünk, ha fejlődni akarunk, előre kell tekinteni, összefogni, a múltat ápolni, emlékezni rá, a tapasztalatot felhasználni. A neonáci, álkeresztény gyűlöletszítók meg leállhatnának végre. Ja, és nem vagyok a "kommunista népnyúzó kormány meleg bérence". Ezt a hülyeséget is be lehetne már fejezni."

Kontra:

"Ha a te szavaidból indulok ki, akkor örülök, hogy én egy begyepesedett, múltban élő ember vagyok, aki a mai napig nem képes felfogni, hogy miért vonulnak a melegek. Örülök neki, hogy büszkék rá, hogy felvállalják ilyen ellenséges hangulatban is.

Viszont szégyennek tatom, ha meleg, ha nem, hogy a büszkeségük kinyílvánítása egyenlő az erkölcstelen megbotránkoztatással! Az, hogy undorító a kinézetük és itt nem arra célzok, hogy férfi férfi kezét fogja, hanem arra, hogy annyira torz és elferdült képet mutatnak magukról a kis hiányos cuccokban, papi öltözékben nadrág nélkül, kis rózsaszín felsőkben, kifestve, kikenve, a transzvesztitákról nem is szólva. Nevetséges és egyben gusztustalan, visszataszító, irritáló. Főleg ha egy férfi néz ki úgy, mint vmi elcseszett emberszabású. Arról nem is beszélve, hogy a nyalakodások, egymás fogdosása, simogatása ha tetszik, ha nem, undorító visszataszító, sokakat megbotránkoztató. Véleményem szerint ez nem helyes. Ezzel van a bajom. Swinger klubbok sem nyílvánosan működnek, a heterók sem az utcán ke.élik egymást. Nem tudom, hogy a homóknak miért kell ezt tenni. Főleg, hogy nagy visszatetszést vált ki az emberekből

Ja, ha büszke rá, hogy felvállalja és ezt nyílvánosan teszi, azt akarja, hogy őt elfogadják olyannak amilyen, akkor ő is fogadja el, hogy más embereknek az nem tetszik, amit ő képvisel, ahogy képviseli és vállalja azt is, ha leköpig, megdobják, szidják, fogadja el, hogy más ember is olyan amilyen és más is kifejezi gondolatait, véleményét, nem csak ő!

Egyébként pedig semmi gond nincs a homokosokkal alapból, ez mindenki magánügye, mindenkinek a magánélete. Ezért is nem értem, hogy mit keres az utcán."

Rekontra:

"Hű, milyen jó is, ha szoknyás férfiak rázzák a seggüket Budapest utcáin..."

Szubkontra:

"A buzikat nem szabad elítélni, sem bántani, ezt elfogadom. De normálisnak tartani sem szabad őket, hiszen egy szaporodásra képtelen, elkorcsosodott emberfajta. Senki ne mondja azt, hogy ez normális!"

Fedák Sári:

"Mi a baj cicafiú?"

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában