Helyi közélet

2008.06.10. 13:08

Az Olvasó kérdezte a kazincbarcikai fesztiválról

<p>Miskolc, Kazincbarcika - &#160;Több olvasónk is érdeklődött szerkesztőségünkben, hogy az ifj. Horváth István színjátszó fesztivál lesz-e Kazincbarcikán és mikor?</p>

A kérdést továbbítottuk Csorba Csabához, a barcikai Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ igazgatóhelyetteséhez: - Városunk önkormányzata július 2-6. között immár a 19. alkalommal rendezi meg - a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátussal karöltve - az ifj. Horváth Isván Nemzeti és Nemzetközi Amatőr Színjátszó Fesztivált - jelentette ki Csorba Csaba. A fesztiválon nyolc külföldi (koreai, cseh, román, belga, holland, orosz, olasz és francia) és számos hazai amatőr színjátszó csoport vesz részt. Az idei rendezvény különleges jelentőségű, mivel időtartama alatt az Amatőr Színházak Nemzetközi Szövetsége Közép-Európa Szekciója Kazincbarcikán tartja elnökségi ülését és közgyűlését.

B. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában