Helyi közélet

2008.05.29. 14:37

Epica klasszikus show: szabad a kamera

<p>Miskolc - A Miskolci Nemzetközi Operafesztiválon az idén ismét lesz Opera-Rock Show. A szervezők kérik, hogy aki az Eipca koncerten részt vesz, készítsen minél több felvételt, s azt töltse fel az internetre. Csupán egy a kikötés...<BR /></p>

A Miskolci Nemzetközi Operafesztiválon az idén ismét lesz Opera-Rock Show. Ezúttal az Epica együttes ad különleges koncertet szimfonikus körítéssel: a kibővített Reményi Ede Kamarazenekarral és a Miskolci Nemzeti Színház kórusával. A szervezők minden erőfeszítése ellenére a koncertről sajnos nem készül majd DVD. Ez azt jelenti, hogy aki szeretné magáénak tudni ezt a nem mindennapi zenei élményt, annak mindenképpen el kell mennie június 14-én, szombaton este 9 órakor a miskolci Jégcsarnokba, hiszen a show egyszeri és (valószínűleg) soha vissza nem térő lesz.

Ugyanakkor a szervezők szeretnének azon rajongók kedvébe járni, akik eljönnek az Epica klasszikus show-jára. A koncert ugyanis „kamerabarát” lesz, azaz a kisméretű, nem profi kamerákat a szervezők beengedik, sőt azt kérik a nézőktől, hogy minél több felvételt (fotót és videót) készítsenek, és azt töltsék fel az internetre. Az egyetlen kérés az, hogy mindenhová írják azt, hogy „A felvételek Miskolcon, a Nemzetközi Operafesztiválon készültek”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában