Durva!

2024.03.11. 10:37

Előbb késsel, aztán baltával ment szomszédolni a borsodi férfi

Késsel a kezében átment a szomszédban lakó anyósához, megöléssel fenyegette. Elküldték. Később baltával ment vissza.

Boon.hu

Másodszor baltával ment át a szomszédba a férfi

Fotó: Shutterstock

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen magánlaksértés bűntette és más bűncselekmény miatt, aki késsel a kezében átment a szomszédban lakó anyósához. A vádirat szerint a férfi 2023. október közepén, az egyik napon, a délutáni órákban ittas állapotban, egy 20 centiméteres késsel a kezében a hiányos kerítésen keresztül átment egy borsodi kis településen szomszédjában lakó, tőle különváltan élő felesége édesanyjához. Bement a ház konyhájába és a késsel hadonászva megöléssel fenyegette anyósát. A nő felszólította, hogy távozzon, különben kihívja a rendőrséget.

Megöléssel fenyegetőzött 

A férfi távozott, azonban az esti órákban baltával ment vissza a házba és ismét a sértett megölésével fenyegetőzött, ráütött az üvegasztalra, de az nem tört el. A lakásban ekkor az anyósa és annak fia tartózkodtak, ki akarták küldeni a férfit, ő viszont nem volt hajlandó távozni, ezért a nő fia kitolta az udvarra, míg a nő elvette tőle a baltát és eldobta. 

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában