Döbbenet!

2024.01.30. 11:10

Egy 9 és 14 éves lányra is rátámadt a gátlástalan szatír

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy román állampolgár férfi ellen szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt, aki nyilvános ünnepi rendezvényen szexuális célzattal egy nőre támadt, akit a barátnője és egy beavatkozó férfi mentett meg, 10 perc elteltével ugyanitt 9 éves lányt molesztált, az őt megvédeni igyekvő 14 éves lányt megütötte.

Boon.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tinnakorn jorruang

A vádirat szerint a román állampolgár vádlott munkavégzés céljából egy borsodi kisvárosban tartózkodott, ahol 2023. augusztus 20-i ünnepségen az éjszakai órákban, ittas állapotban egy sportlétesítmény területén odament két nőhöz, azt mondta nekik, hogy nagyon szépek, majd egyikükhöz fordulva közölte a nővel, hogy közösülni fog vele.

Ráfeküdt és megpróbálta megerőszakolni

Megragadta, fogdosta, a nő igyekezett ellökni magától, de ekkor a vádlott földre húzta, hátára fektette, leszorítva, lábát szétfeszítve ráfeküdt, megpróbálta lehúzni róla az alsóneműjét. A nő barátnője sikoltozott, igyekezett lerángatni a vádlottat, egy odaérkező férfi is rákiabált a vádlottra, aki ekkor felállt és eltávozott.

Kiskorú lányokra támadt kedve

Alig negyed óra elteltével ugyanezen helyszínen egy 9 éves lányt molesztált, ruháján keresztül többször simogatta.

Az ott tartózkodó 14 éves lány rászólt, erre a vádlott őt akarta megcsókolni, ezt a lány nem hagyta, ezért a vádlott ököllel olyan erővel megütötte, hogy a feje a kerítésnek ütődött. Szeméremsértő módon tovább molesztálta, a ruháját mellmagasságig felhúzta, a lány védekezett, földre estek, az oda érkező személyek akadályozták meg a vádlott további cselekményét.

A bántalmazás következtében a sértett vérzéssel, duzzanattal járó könnyebb sérülést szenvedett el.

A 9 és 14 éves lányok törvényes képviselői hatályos magánindítványt terjesztettek elő.

Börtönbüntetést, kiutasítást indítványoznak

Az ügyészség a büntetlen előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást, Magyarország területéről kiutasítást indítványozott, továbbá bármely olyan foglalkozás gyakorlásától való végleges eltiltását, amely során 18. életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba, tájékoztatta a Boon.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában