Rendőrségi hírösszefoglaló

2024.01.16. 19:31

Hétfői bűnök: tiltott prostitúció, rendzavarás, családon belüli erőszak

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

A Miskolci, az Encsi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2024. január 15-én tiltott prostitúció, rendzavarás, engedély nélküli vezetés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen négy személlyel szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai továbbá egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl az ózdi rendőrök hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen tizenegy főt fogtak el és huszonkilenc személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból három ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még azok balesetet okozhattak volna.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában