Megrázó

2024.01.16. 10:12

Leszúrtak egy idős embert az ózdi kórházban - Frissítve!

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben. Nyolcvan feletti az áldozat és az elkövető is.

Boon.hu

Az ózdi kórház épülete

Fotó: ME

Frissítés

A vármegyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint emberölés miatt indítottak eljárást egy 80 éves férfival szemben. A gyanúsított 2024. január 15-én 5 óra 30 perc körül az ózdi kórházban többször megszúrta betegtársát, aki a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges adatok alapján az elkövető a tragédiát megelőzően térben és időben dezorientált volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság kezdeményezte az őrizetbe vett férfi letartóztatását.

Korábban írtuk:

Portálunk információi szerint halálos szurkálás történt hétfőn az ózdi kórházban. Úgy tudjuk, egy nézeteltérés torkollt vitába, amely után egy beteg szúrt meg egy másikat, akit már nem lehetett megmenteni és elhunyt. Információink szerint az áldozat és az elkövető is idős, nyolcvan év feletti férfi.

Közben megtudtuk, hogy a tragikus eset a hajnali órákban történt az Almási Balogh Pál kórházban. A sebészeti osztály egyik kórtermében az egyik beteg leszúrta a másikat állítólag azért, mert az hangoskodott, zavarta azokat, akik pihenni szerettek volna.

Érdeklődtünk az ügyről a vármegyei rendőr-főkapitányságon, ahol későbbre ígértek tájékoztatást az eset részleteiről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában