Újabb gyilkosság Borsodban

2023.12.11. 08:20

Tizenhárom késszúrással ölte meg barátnőjét Sajószentpéteren (frissítve)

Egy hét leforgása alatt ez már a harmadik gyilkosság Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

Boon.hu

Tizenháromszor szúrt

Brutális emberölésről kaptunk híreket. A gyilkosság december 11-re, hétfőre virradó éjszaka történt Sajószentpéteren, ahol egy férfi - mint megtudtuk - tizenhárom késszúrással megölte barátnőjét.

Információink szerint a rendőrök elkapták a gyilkosággal gyanúsítható férfit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtó osztálya később igért további információkat az esetről. Annyit sikerült még megtudni, hogy a férfi gyermekek szeme láttára követte el a bűncselekményt.

Ököllel és késsel 

Nagycsécsen december 6-án egy férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy az belehalt sérüléseibe. A nő éjszaka érkezett haza, párja kérdőre vonta és fél órán át ütlegelte. Ugyanezen a napon egy férfi délutáni órákban sógora parasznyai lakásában tartózkodott, ahol egy késsel többször megszúrta hozzátartozóját, aki a helyszínen elhunyt

Megpróbálták újraéleszteni

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Varga Rudolf elmondta, hogy vasárnap késő este - 11 óra körül - érkezett a bejelentés a tevékenységirányító központba. A  Sajószentpéterre, a helyszínre érkező rendőrök egy életveszélyesen megsérült nőt találtak, többszörös késszúrásokkal testszerte. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de az áldozat a helyszínen meghalt. Az elkövetéssel gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. A rendőrség emberölés miatt folytatja a nyomozást.

A tragédia megrázó részletei itt:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában