Azta!

2023.12.28. 10:34

Elképesztő, hogy mit szűrtek ki a borsodi rendőrök a forgalomból! Fotók!

A török kamion még a sokat látott borsodi rendőröket is meglepte.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: View Apart

A főkapitányág Emődi Autópálya Alosztály járőrei szerdán, nemsokkal éjfél előtt az M30 autópályán, Emőd térségében ellenőrzés alá vontak egy török honosságú járműszerelvényt, amely Finnországból Törökországba közlekedett (volna) közel 20 tonna rakománnyal - tudta meg a Boon.hu.

Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a járműszerelvény pótkocsijának több gumiabroncsa olyan mértékben kopott és anyaghiányos volt, hogy annak tovább közlekedése közvetlen, súlyos balesetveszéllyel járt volna.

A hiányosságok miatt a török járművezetővel szemben - visszatartása mellett - a hatóság közigazgatási bírságot szabott ki.

A járműszerelvény közlekedésben való további részvételét a sérült, és hibás gumiabroncsok cseréjéig megtiltották a rendőrök - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai fokozottan ellenőrzik a járművek műszaki állaptát, mely alól a tehergépjárművek és autóbuszok sem jelentenek kivételt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában