Elképesztő!

2023.12.06. 12:19

Brutalitás és megdöbbentő szexuális zaklatás Borsodban

Vasrács és kés is előkerült egy italozásból kiinduló családi dulakodás során, később a vádlott megbotránkoztató dolgot tett.

Boon.hu

A kés is elkerült (illusztráció)

Fotó: Shutterstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt, aki családi vita során konyhakéssel hátba szúrta testvérét, más alkalommal a nyílt utcán fiatalkorú nőre támadt, intim testrészeit fogdosta – tudatta közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

Dulakodtak egymással

A vádirat szerint a vádlott 2022. augusztus második felében az esti órákban lakóhelyén, egy borsodi településen lévő családi házban együtt italozott az apjával és férfi testvérével. Szóváltás, dulakodás alakult ki közöttük, a vádlott testvére a tűzhely edénytartó vasrácsát vette magához, míg az apja egy konyhakéssel a kezében vitatkozott.

Életveszélyesen megsérült

A vádlott megakadályozta, hogy a testvére és az apja egymásra támadjanak. Később ő is egyre dühösebb lett, egy 1,5 méteres kábeldarabbal a testvérére rontott, de az elvette tőle és kidobta az udvarra. A testvér megelégelte a családi vitát, felöltözött, távozni akart a házból, az apja viszont hátulról megfogva visszatartotta. 

Amikor kirántotta magát a fogásból, a vádlott aki előzőleg a tűzhelyről felvett egy közel 30 centiméteres konyhakést, odalépett és hátba szúrta. A sértett a szomszédoktól kért segítséget, a szúrt sérülés közvetetten életveszélyes állapotot eredményezett.

Molesztálta

A vádlott 2022. november elején a délutáni órákban az utcán észrevett egy 16 éves fiatalkorú nőt, aki megtetszett neki, utána futott, a vállát megragadva maga felé fordította, térddel hasba rúgta, földre lökte. Mögé térdelve ruházata alá nyúlt, intim testrészeit fogdosta. A sértett kiabált, védekezett, azt mondta, hogy beteg, így a vádlott felállította, a kezét megfogva a buszmegálló irányába vezette, amikor a szorításból engedett a sértett kirántotta a kezét és elszaladt. 

Kizárnák a feltételes szabadságra bocsátásból

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben fegyház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, valamint indítványozta végleges hatállyal eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gyógykezelését végzi – értesült a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában