Kapcsolati erőszak

2023.12.13. 09:10

Brutálisan bántalmazta élettársát Miskolcon

Miskolc - A magából kikelt férfi súlyos csonttörést és dobhártya sérüléseket okozott a nőnek.

Boon.hu

Brutálisan verte élettársát

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen kapcsolati erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt - tudta meg a boon.hu. A vádirat szerint a miskolci férfi 2021. márciustól augusztus végéig élettársi kapcsolatban élt egy nővel, akit együttélésük során rendszeresen bántalmazott. 2021. május elején, az egyik napon, az esti órákban élettársával az utcán sétáltak hazafelé, vitatkozni kezdtek, ekkor élettársa nyakát megragadta és földre lökte, házukba érve tovább szidalmazta, majd több alkalommal ököllel arcán és fején megütötte. 

A nő súlyos sérüléseket szenvedett el, eltört az orrcsontja és beszakadt a dobhártyája.

Fejbe rúgta, ököllel verte 

A férfi 2021. augusztus második felének egyik napján, a délutáni órákban ismételten vitatkozott élettársával, az ágyon fekvő nőt fejbe rúgta, majd ököllel mellkasát, fejét, lábát, karjait ütlegelte. A nő könnyebb zúzódásos, illetőleg vérömlennyel és repesztett sebekkel járó sérülést szenvedett el. A nő végül megelégelte a vádlott agresszivitását, szakított vele és hazaköltözött a szüleihez.

Az ügyészség a más ügyben letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtön büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában