Borzasztó

2023.11.01. 08:20

A munkahelyén verte meg volt párját a részeg mikóházi férfi

Mikóháza - Kihívta az épületből a volt élettársát beszélgetni, majd amikor nő kiment, a férfi a haját megragadta és magához húzta a nőt.

Boon.hu

Volt élettársát verte a részeg férfi

Fotó: Shutterstock

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége  miatt emelt vádat egy férfival szemben - tudta meg a boon.hu. A vád szerint, a férfi 2023. augusztus 16-án 11 óra körül erősen ittas állapotban megjelent a volt élettársa Mikóházán lévő munkahelyének udvarán. Kihívta az épületből a volt élettársát beszélgetni, majd amikor nő kiment, a férfi a haját megragadta és magához húzta a nőt. Az asszonynak sikerült a fogásból kiszabadulni és bement az épületbe, ekkor azonban a férfi utána ment és az előtérben a telefonjával hátba vágta a nőt, majd a helyszínről távozott.

Könnyű testi sértés 

A vádlott bántalmazása következtében a sértett zúzódással járó sérüléseket szenvedett melyek gyógytartama 8 napon belüli, azonban a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt nem terjesztett elő. A vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában