Garázda

2023.10.12. 10:48

Az autóba benyúlva ütötte-verte a sofőrt, mert a háza előtt parkolt

A autóban egy férfi és egy nő tartózkodott, akik egy másik nő megérkezésére vártak.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: New Africa

A Szerencsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2023. július 28-án 20 óra 35 perc körüli időben – ittas állapotban – odament egy, a tiszalúci lakóháza előtti útszakaszon parkoló gépjárműhöz. A autóban egy férfi és egy nő tartózkodott, akik egy másik nő megérkezésére vártak.

A férfi a gépjármű bal első ajtajának lehúzott ablakán keresztül behajolt az autóba és a volánnál ülő férfit több alkalommal, ököllel megütötte, majd a gépkocsi ablakát és ajtaját is többször megütötte úgy, hogy az azon lévő díszléc behorpadt. A vádlott cselekménye miatt a sértett a helyszínről elhajtott – tudta meg a Borsod Online.

A cselekmény következtében a bántalmazott férfi látható sérüléseket nem szenvedett, azonban az autójában 7 ezer forint rongálási kár keletkezett. A vádlott fenti cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat váltson ki. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában