Hosszú a bűnlajstrom

2023.09.08. 11:15

Őrizetben a kazincbarcika rém - videóval

Zsarolást, kapcsolati erőszakot és még több más bűncselekményt is elkövetett a kazincbarcikai Veres dűlőben az a férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

Forrás: Police.hu

Zsarolás, kitartottság, kapcsolati erőszak, könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2023. szeptember 5-ei elfogásáig Kazincbarcika, Veres dűlőben több ott élőt megfenyegetett, bántalmazott. A gyanúsított az akkor még 17 éves barátnőjét prostitúcióra kényszerítette, bántalmazta, illetve személyi szabadságában is korlátozta. A férfi továbbá barátnője családját is terror alatt tartotta. A családot először fenyegetésekkel arra kényszerítette, hogy eredeti lakhelyüket feladva költözzenek egy rosszabb állapotú házba, majd ő, az otthonukba költözött. Ezt követően a gyanúsított a családot egy másik, még rosszabb állapotú ingatlanba „költöztette”, sőt a romos házért még bérleti díjat is felszámolt. Mindezeken túlmenően az őrizetbe vett férfi a Veres dűlőben élőket félelemben tartotta, és másokat is bántalmazott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására is - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a boon.hu-val.

Figyelem! A videó egyesek számára kifogasolható lehet!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában