Mutogatta magát

2023.07.24. 20:30

Nagy erőkkel keresik a Mályi tónál feltűnt szatírt!

Egy nőnek mutogatta magát a partról, de mire kiértek a rendőrök, eltűnt.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tinnakorn jorruang

Nagyon kellemetlen élményben volt része egy a Mályi tavon evező hölgynek a hétvégén, egészen pontosan vasárnap. Mint írta: a tóparton mászkált egy 40 év körüli őszes, rövid hajú, napbarnította férfi fekete pólóban és sötétkék nadrágban. Figyelte, majd próbálta leszólítani a nádasból a nőt, majd letolta a nadrágját és a nemi szervét mutogatta.

Portálunk megkeresésére a hölgy elmondta: bejelentette az esetet a cselekmény megtörténte után 2 órával a 112 segélyhívó számon, majd a rendőrség visszahívta és adott személyleírást is.

Nagyon megijedt

„Az esetet követően nem jeleztem azonnal a hatóság felé az incidenst, mivel nagyon megijedtem és azt hiszem kissé sokkos állapotba kerültem, mivel egyedül eveztem, de tovább evezve szerencsére a találtam kint lévő embert még és segítséget kértem tőlük, hogy maradjanak a közelben, amíg az illető elmegy, ki tudok a partra menni és át tudok öltözni a sportklubban nyugodtan a zaklatást elkerülve. A rendőrség részéről megnyugtató információt kaptam, hogy kimennek a helyszínre szétnézni és legközelebb azonnal hívjam őket, hogy el tudják fogni az illető személyt” – mondta el.

Megkeresésünkre a vármegyei rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a bejelentés után voltak kint a helyszínen, azonban már nem sikerült a jogsértést megtapasztalniuk, illetve a feltételezett elkövetőt beazonosítani, vizsgálják a körülményeket. 

Arra is felhívták a figyelmet, hogy aki hasonlót, lát, tapasztal azonnal hívja a 112-es segélyhívó számot, hogy a rendőrség időben lépni tudjon és el tudja fogni az elkövetőt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában