Az elmúlt 72 órában történt

2023.04.03. 09:11

Egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe a sárospataki rendőrök

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Forrás: police.hu

A vármegye rendőri szervei 2023. március 31-e és április 2-a között a távoltartó határozat szabályainak megszegése, engedély nélküli vezetés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen öt főt vettek szabálysértési őrizetbe - tudta meg a boon.hu. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A sárospataki rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során hét ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Huszonkét baleset 3 nap alatt Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt három napban hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés tizenöt esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában