Bántalmazás

2023.04.22. 19:37

Hajánál fogva húzta diákját a tanár Kesznyétenben

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt folytat vizsgálatot az ügyben.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: BlurryMe

Videó készült arról, ahogy egy tanár a hajánál fogva rángatja végig az osztálytermen 13 éves diákját Kesznyétenben, jelent meg a hír - és a videó - több portálon. A kislány a történtek közben hangosan sikítozik. A bántalmazásról egy másik diák készített felvételt. Mint kiderült, a tini azért veszett össze a tanárával, mert a nő el akarta venni tőle a telefonját, amit óra közben nyomkodott.

Úgy tudjuk a pedagógus rászólt, hogy vigye ki neki a mobilt, mert nem használhatja óra közben. Innen indulhatott a konfliktus, ami verekedéssé fajult. A brutális hajtépés előtt a diáklány is szidalmazta a tanárát.

A videófelvétel több órán keresztül terjedt az interneten, majd eltávolították azt. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt folytat vizsgálatot az ügyben, tudtuk meg Dobi Tamástól, a a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában