Cserbenhagyás

2023.03.11. 10:02

Rajtaütés: elfogták a garadnai halálos gázolót (fotók)

Egy gyalogos férfit ütött el Garadnán egy személyautó péntek este, a sofőrt a rendőrök három órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették.

Egy gyalogos férfit ütött el Garadnán egy személyautó.

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. március 10-én 18 óra 30 perc körül, Garadnán a Fő út 6. szám előtt. Az eddigi információk szerint egy 33 éves helyi férfit az úttesten, egy arra közlekedő személyautó elütötte. 

A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett.

A rendőrök sikeres adatgyűjtésének eredményeként három órán belül otthonában elfogták a novajidrányi sofőrt.

Az egyenruhások a férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra történő előállítását követően - halálos közúti baleset okozása vétség, illetve segítségnyújtás elmulasztása bűntett - elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában