Elfogták

2023.03.10. 16:24

Betöréssorozat Sajópetriben - Elismerésben részesült a betörő elfogója

Orvosi rendelőbe, élelmiszerboltba, önkormányzati épületekbe, illetve egy telephelyre is betört Sajópetriben az a férfi, akit a Felsőzsolcai Rendőrőrs nyomozója beazonosított és elfogott. A helyi önkormányzat elismerésben részesítette Csirke Róbert r. törzszászlóst.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrőse egy nagycsécsi férfival szemben, aki az elmúlt időszakban, Sajópetriben önkormányzati fenntartású ingatlanokba, a helyi élelmiszerboltba, az orvosi rendelőbe, illetve egy cég telephelyére tört be, ahonnan különféle értékeket, műszaki eszközöket tulajdonított el - tudta meg a boon.hu. A nyomozás eredményeként a rendőrség beazonosította, majd elfogta a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Sajópetri Község Önkormányzata, illetve a Nyéki Kavicsbánya Kft. 2023. március 9-én elismerésben és jutalomban részesítette Csirke Róbert r. törzszászlóst, a Felsőzsolcai Rendőrőrs nyomozóját. Forrás: police.hu

Az ünnepélyes eseményen részt vett még: Bakk Richárd r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője, Majoros Flórián r. alezredes a Felsőzsolcai Rendőrőrs parancsnoka, Debreczeni Balázs, Sajópetri polgármestere, Budaházy Péter a Nyéki Kavics kft. igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában