Meghökkentő!

2022.10.11. 08:57

Megfedte a hangoskodókat, de fél szemére megvakult

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen súlyos testi sértés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlottak 2021. december elején az esti órákban, ittas állapotban gyalogosan közlekedtek Ózd belterületén, és folyamatosan hangoskodtak. Az egyik házból rájuk szóltak, mire mindhárom vádlott beugrott a kerítésen, és az udvaron tartózkodó férfit és nőt trágár hangnemben szidalmazták és felszólítás ellenére sem hagyták el az ingatlant.

Bemenekült a lakásba

Az egyik férfi vádlott a nőt tenyérrel nyakon ütötte, élettársa tartva a vádlottak magatartásától bemenekült a lakásba, a bejárati ajtót kulcsra zárta és belülről kézzel megtámasztotta. A vádlottak közül az egyik férfi odament a bejárati ajtóhoz, megpróbálta befeszíteni, miután ez nem sikerült az öklével az ajtón lévő ablaküveget betörte. Az üvegszilánk belefúródott az ajtó mögött tartózkodó háztulajdonos jobb szemébe, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva, amely maradandó fogyatékossággal gyógyult, mert a sértett a jobb szemére elvesztette a látását. A házban lakó nő könnyű testi sértés miatt nem, magánlaksértés miatt viszont magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában