Erőszak

2022.10.10. 11:30

Ököllel arcon ütötte, majd nyakon szúrta feleségét a férfi miskolci lakásukban

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettének gyanúja miatt indult nyomozás.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított férfi korábban is rendszeresen bántalmazta a feleségét. Október 5-én késő este a házastársak szóváltásba keveredtek miskolci lakásukban és a férfi ököllel arcon ütötte, majd egy 20 centi pengehosszússágú konyhakéssel a nyakán megszúrta feleségét. Kis idő elteltével folytatták a veszekedést és a gyanúsított ököllel fülön vágta a sértettet. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Szökésétől tartanak 

A bíróság álláspontja szerint a kiszabható akár 5 év tartamú szabadságvesztés-büntetésre figyelemmel a gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, amelyet személyi körülményei nem ellensúlyoznak. Tartani kell attól is, hogy az eddig ki nem hallgatott személyek befolyásolásával, megfélemlítésével veszélyeztetné a bizonyítást. Megalapozottan feltehető továbbá, hogy a terhelt újabb szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el, ezért a bíróság mindezeket mérlegelve november 7-ig elrendelte a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában