Kocsmai konfliktus

2022.10.24. 11:29

Elcsattant a pofon a sörözőben

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben.

ÉM

1919719820

A vád szerint a férfi idén augusztus 5-én délután egy kazincbarcikai söröző teraszán tartózkodott, amikor közte és a későbbi sértett férfi között – legfőképp a sértett ittasságából kifolyólag – nézeteltérés, majd szóváltás alakult ki.

Mivel a sértett – anélkül, hogy a vádlott felé bármiféle támadó magatartást tanúsított volna – továbbra sem hagyott fel a kötekedő magatartásával, így a vádlott tenyérrel arcon ütötte, majd mivel a sértett továbbra is magyarázott neki, így – immár nagyobb erővel – tenyérrel ugyancsak arcon ütötte a sértettet, melynek hatására ő a földre került. Ezt követően a felek között konfliktus már nem volt.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben riadalmat, megbotránkoztatást keltsen.

A sértett az őt ért bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában