Baleset

2020.05.29. 18:03

Négy autó ütközött Miskolcon, öt ember megsérült

Látványos közlekedési baleset történt péntek délután Miskolcon, a Kiss Ernő utcán.

A helyszínen szerzett elsődleges információnk szerint, a Vasgyár irányából közlekedve megállt a piros lámpánál egy Trabant, mellette pedig egy Volswagen a belső sávban. A szemtanúk elmondása alapján, a hátuk mögött érkezett egy Seat Corboda nagy lendülettel. A hátsó autó sofőrje nem tudta lefékezni a járművét, ezért megközölte a két álló autót. Ennek a vége az lett, hogy mindkét autó oldalát végighúzta.

Ezzel azonban nem ért véget a balesetek sora, ugyanis az élelmiszer áruház parkolójából egy Skoda a zöld jelzésen kihajtott a Kiss Ernőre, amikor a Seat az oldalába hajtott. Az ütközéstől a Skoda a tetejére borult. Úgy tudjuk, a Skodában és Seatban összesen öten sérültek meg, akiket a mentők kórházba szállítottak.

A rendőrség a négy sávból hármat lezárt a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére, ez azt eredményezte, hogy csak a Belváros felől tudtak a közlekedők Diósgyőr felé haladni egy sávon. Az anyagi kár tetemes, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában