Hihetetlen baleset

2019.12.15. 17:30

Miskolcra is szállítottak a döbbenetes baleset sérültjeiből

Három mentőhelikoptert és hét mentőautót riasztottak a helyszínre.

Horváth Imre

Forrás: Agria TV Bt

Hihetetlen balesetet produkált szombaton az emberi figyelmetlenség. Hatan sérültek meg Eger és Kerecsend között, a 25-ös főúton történt esetnél, mellyel kapcsolatban Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta, a főút 9-es kilométerének közelében eddig tisztázatlan okból árokba hajtott egy személyautó, majd egy másik gépkocsi a segítségnyújtás szándékával megállt és utasai kiszálltak. A főúton állókat ezt követően elsodorta egy arra haladó harmadik jármű. Az útszakaszon a rendőrök teljes lezárás mellett helyszíneltek.

Fotó: Agria TV Bt

A közösségi oldalon terjedő, az Agria TV által megosztott fotók alapján már sejteni lehetett, hogy nagy a baj, ugyanis a képeken három mentőhelikopter állt az út közepén, és több mentőautónál dolgoztak az életmentők. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója arról tájékoztatott, hogy három életveszélyes sérültje van a balesetnek, őket mentőhelikopterekkel Budapestre, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték. A helyszínre hét mentőautót és három mentőhelikoptert – köztük a miskolcit – riasztott a mentőszolgálat.

Egy nő és két férfi súlyos koponya-, mellkas- és belső sérüléseket szenvedett, őket a mentőhelikopterek a budapesti Honvéd kórházba, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték. Három további sérültet – szintén egy nőt és két férfit – törésekkel, zúzódásokkal mentőautók vittek az egri kórházba – közölte Győrfi Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában