Nyitórendezvény

2024.01.18. 15:00

Szerteágazó, kiemelten sikeres ipari tevékenység

Az OLP-TECH Kft. munkatársai világ négy kontinensének 27 országában hagyták ott kezük nyomát.

Pap Gyula

Fotó: Bujdos Tibor

A Magyar Multi Program projektjének nyitórendezvényét tartották csütörtökön a OLP-TECH Kft. telephelyén. A kizárólag magyar magánszemélyekből álló tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás sikeresen pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a modern gyártóüzem fejlesztését szolgáló projektre.

Folyamatos fejlődés

A cég bemutatása során Orbán György többségi tulajdonos, a cég ügyvezetője elmondta mintegy 17000 négyzetméter saját ipari infrastruktúrával és gyártókapacitással rendelkeznek. Fő tevékenységi területeik a vegyipari, gáz- és olajipari, energetikai és autóipari megrendelők számára fémszerkezetek, csővezetékek, készülékek, berendezések gyártása, helyszíni telepítése és szerelése. Foglalkoznak komplett technológiai rendszerek gyártásával, kivitelezésével és helyszíni szerelésével, valamint egyedi acélszerkezetek készítésével és profiljukba tartozik energetikai projektek megvalósítása jellemzően fotovoltaikus erőművi beruházások.

A 2012 óta beépített napelem kapacitásuk elérte az 1,7 gigawattot és a társaság valósította meg Franciaországban az akkori legnagyobb európai naperőművet és részt vettek Afrika legnagyobb naperőművének kivitelezésében is összességében a világ négy kontinensének 27 országában dolgoztak – jelezte az ügyvezető. A társaság hatalmas potenciált lát az afrikai régió energetikai fejlesztésének területén ezért hozták létre egyiptomi leányvállalatukat.

Csatlakoztak a programhoz

– Kiemelt figyelmet fordítunk a dolgozóink folyamatos képzésére, mely társaságunk számára hosszú távú befektetést jelent és ebben látjuk a versenyképességünk megőrzését jelentő potenciált – hangsúlyozta az ügyvezető.

A rendezvény során bejelentették a Tanítsunk Magyarországért Programhoz való csatlakozást. A Tanítsunk Magyarországért Alapítvány képviseletében Prof. dr. Horváth Zita a Miskolci Egyetem rektora ismertette a program célkitűzéseit, mely országos lefedettséggel igyekszik a hátrányos helyzetben lévő gyermekek általános iskolai képzését mentorálni, segíteni képességeik kibontakozását, boldogulásukat – tudtuk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!