BOON podcast

2023.09.29. 12:00

Az asztalnál is vezéregyéniség volt Puskás Öcsi

Deutsch Miklóssal, a miskolci Calypso étterem tulajdonosával, a Miskolci Zsidó Hitközség elnökével beszélget Csákó Attila.

Csákó Attila

Deutsch Miklóssal, a miskolci Calypso étterem tulajdonosával, a Miskolci Zsidó Hitközség elnökével beszélget Csákó Attila pénteken 20 órakor.

Fotó: Bujdos Tibor

A vendéglátás folyamatos változásban van, a verseny nagy, de ez visz előre – vallja Sikerkovácsok című podcastunkban Deutsch Miklós, a miskolci Calypso étterem tulajdonosa. Szerinte az igények is megváltoztak, a hagyományos ételek iránti kereslet mellett megnőtt a könnyű ebédek és vacsorák, a saláták és a vegán ételek iránti kereslet. Deutsch Miklós a DVTK és sportok szerelmese, büszkén meséli, kétszer, 1997-ben és 1999-ben az Aranycsapat tagjait éttermében fogadhatta. Elmondása szerint Puskás Öcsi a fehérasztal mellett is vezéregyéniség volt. Deutsch Miklós a Miskolci Zsidó Hitközség elnökeként úgy látja, hogy a megújult zsidó múzeum fellendítheti a vallási turizmust Miskolcon.

Pénteken 20 órakor várja Önöket a boon.hu-n a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila

Eddigi podcast műsoraink a boon.hu oldalán itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!