Vállalkozók dilemmája

2022.09.22. 13:54

Pénz, de honnan? Mutatjuk...

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt szakmai partnerségével „Pénz, de honnan?" címmel tartott konferenciát a Piac és Profit Konferenciaközpont Miskolcon.

ÉM

„A Pénz, de honnan?” roadshow most is, mint 20 év óta minden évben összegyűjtötte a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat. Az előadók konzultáció keretében segítenek minden egyedi igényre megtalálni a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást - hangzott el a bevezetőben. 

Most nehéz időket élünk hiszen az EU-s pályázati források megakadtak, bizonytalanná váltak. A gazdasági válság, a kétszámjegyű infláció, az árak egekbe emelkedése és a bizonytalan, kiszámíthatatlan gazdasági környezet új kihívások elé állította a kkv-szektor döntéshozóit. A tét nagy: összedőlhet a cégünk, ha nem kapcsolunk éber üzemmódra - hívták fel a figyelmet az előadók. Szó volt még többek között a szükséges kormányzati támogatásokról, EU-s pályázati forrásokról, likviditási gondok megoldásáról, az aktuálisan igénybevehető foglalkoztatási és képzési támogatásokról. 

A konferencián a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozóknak lehetőségük volt, hogy konzultáljanak a helyszínen az előadókkal saját cégük problémáinak megoldásáról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!