Gyerekek

2023.12.03. 11:59

Már sokan végigbarangolták a miskolci Meseösvényt (képekkel)

A miskolci belvárosban három helyen várják ünnepi programok az adent idején a kikapcsolódni vágyó kicsiket és nagyokat. Az Adventi Gyerekbirodalom az egyik legkedveltebb.

Boon.hu

Kedvelt a Meseösvény

Fotó: Bujdos Tibor

Pénteken ünnepélyesen kezdetét vette a Miskolci Advent idei belvárosi rendezvénysorozata. Felkapcsolták az ünnepi fényeket, díszbe öltözött a belváros: az Erzsébet téren, a Szent István téren és a Városház téren vásári forgatag, meseösvény, hangulatos jégpálya, lenyűgöző fényinstallációk, Lillafüredtől Miskolctapolcáig pedig városszerte karácsonyváró rendezvénysorozat várja a miskolciakat és a városba látogatókat.

Új helyszín a Városház tér 

A Széchenyi-szobor környékén az Adventi Gyerekbirodalomban Meseösvény várja a gyermekeket szombatonként 14 és 18 óra között, vasárnaponként 13 és 16 óra között. Van adventi foglalkoztató a Manóházban, karácsonyi kívánság postaláda a varázssátorban, Diótörő bábautomata és mini vidámpark is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában