Mennyi serleg!

2022.10.09. 10:00

Mádról a BL-döntőbe

Eddigi karrierje legnagyobb sikerét érte el a hegyaljai kolosszus, Juhász Péter.

KT

Juhász Péter és párját ritkító gyűjteménye

Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Az alapszakasz utolsó fordulójában nem vett részt, mégis összejött a bravúr: a háromszoros magyar bajnok Juhász Péter bejutott az erősemberek Bajnokok Ligája-sorozatának nagydöntőjébe. A mádi kolosszus karrierje során először lehet ott az idény tíz legjobb versenyzőjét felvonultató alanyai megmérettetésen.

Alanyába készül  

A napokban ért véget a BL-alapszakasz. A gibraltári forduló szerencsésen alakult a hegyaljai „harcos” számára: összetettben ketten ugyan megelőzték, de így is a legjobb tíz között maradt és ezzel kvalifikálta magát a november 5-6-i fináléba, melyben az idény legjobbjai mérik össze a tudásukat.

– Figyeltem az eredményeket és előre kiszámoltam, hogy kinek és hol kellene végeznie ahhoz, hogy jól álljanak a csillagaim – mondta a civilben tiszaújvárosi tűzoltóként dolgozó sportember. – A matekozás általában jól megy nekem, most azonban csődöt mondtam, ezért a viadal napját követő hajnalig bizonytalan volt a helyzetem. Nem görcsöltem, csupán az egészséges izgalom öntött el. Amióta összejött a döntőm, végtelenül boldog vagyok, karrierem eddigi legnagyobb sikerét értem el függetlenül attól, hogy a törökországi Alanyában miképpen alakul majd a sorsom.

Juhász Péter a soron következő hetek felkészüléséről elárulta, hogy már nem változtat semmin, ugyanazzal az edzéstervvel dolgozik, melynek segítségével eljutott a döntőbe, a labdarúgó BL-re „hajazó” Prémium Liga végküzdelmébe.

– Egy hónap alatt már nem lehet megváltani a világot, ha most ész nélkül elkezdeném pakolni a súlyokat, abból csak a bajom lenne – folytatta a mádi klasszis. – Hosszú idény van mögöttem, lényegében minden második hetemre jutott egy hazai, vagy egy nemzetközi verseny. Az a célom, hogy jól érezzel magam és élvezzem a csatát. Nagy lehetőségként tekintek arra, hogy hamarosan a világ tíz jelenlegi legerősebb emberével versenyezhetek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában