Erre nem mindenki képes!

2022.10.27. 18:00

A háromszáz után már minden meccs ráadás

Párját ritkító jubileumhoz érkezett a fürdővárosiak bal oldali védője és -középpályása.

KT

Hagyacki József ügyvezető igazgató és az ünnepelt Vadnai Dániel

Fotó: Gál Péter

A dél-borsodiak NB I.-es csapata nagyot dobott a Ferencvárosi TC elleni, hazai környezetben vívott összecsapásán. A sárga-kékek megverték a zöld-fehéreket és túl azon, hogy mesterük, Kuttor Attila a századik élvonalbeli összecsapását dirigálta, továbbá egyik hátvédjük, Vadnai Dániel is emlékezetes állomásához érkezett.

A debreceni stadionavató

– A legmagasabb osztályban kevesen jutnak el a három századik fellépésükig – mondta portálunknak a harmincnégy esztendős, csupaszív labdarúgó, aki immáron a hatodik éve szolgálja a Mezőkövesd Zsóry FC-t. – Ez volt az egyik nagy célom és mivel elértem, úgy kezelem az „ügyemet”, hogy innentől kezdve már mindegyik találkozóm a bónusz kategóriába tartozik, akármennyit kapok még a sorstól.

Arra a kérdésre, hogy melyik kilencven percére tekint vissza örök emlékként, így felelt: 

– A debreceni stadionavató alkalmából rendezett mérkőzésünk nálam máig az első helyen van és valószínűleg ott is marad, ugyanis abban a gyönyörű arénában sikerült a kapuba találnom. Azért nem a Fradi elleni, napokban aratott, „mellesleg” nagy diadalunkat említem, mert az FTC-t a közreműködésemmel itthon máskor is legyőztük már.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában