gyermeknapi rajzpályázat

2020.07.10. 13:30

Díjaztuk a gyermeknapról készült rajzok alkotóit

A nehezebb körülmények ellenére ismét kedves, színvonalas rajzok érkeztek.

Pap Gyula

Fotó: Ádám János

Az Észak-Magyarország hagyományos gyermekrajzversenyének ünnepélyes eredményhirdetését tartottuk csütörtök délután szerkesztőségünkben. A karantén ideje alatt készült alkotásokat Hegyi Erika újságíró méltatta, elismerését fejezte ki, hogy a nehezebb körülmények ellenére ismét kedves, színvonalas rajzok érkeztek. A díjazottaknak a vásárlási utalványt Munkácsi Tünde, cégünk marketingfelelőse adta át.

Június elején hirdettük meg gyermeknapi rajzpályázatunkat. A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékelte. A rajzok ezek után felkerültek internetes portálunkra, a Boon-ra, és a legtöbb szavazatot kapott rajz készítője közönségdíjat kapott. Róla nemrég olvashattak is lapunkban, ezt az elismerést ugyanis Tolvaj Panni második osztályos kislány érdemelte ki 293 szavazattal.

A közönségdíjas

Pannit nagyon meglepte, amikor felhívtuk az örömhírrel, de persze boldogan mesélt arról, hogy rajzával tulajdonképpen gyermeknapi kívánságát árulta el nekünk. Ez pedig egy állatkerti kirándulás volt. A nyíregyházi állatkertbe szeretett volna elutazni a családjával, de mivel aznap esett az eső, és a járvány miatt még nem nagyon mozdultak ki otthonról, a kirándulás csak álom maradt.

Hamarosan bemutatjuk a nyertes rajzokat és készítőiket is.

A díjazottak

Óvodások

1. Kasza Dávid

2. Bahor Dávid László

3. Török Kinga

4. Lichtenstein Rajmon

5. Fidrus Fanni

Alsósok

1. Majtényi Gréta

2. Tolvaj Panni

3. Fazekas Laura

4. Balog Eszterke

5. Turcsányi Ádám Dominik

5. Nikházi Miklós

Felsősök

1. Kasza Bianka

2. Nikházi Boglárka

3. Knaus Sophie

4. Balthes Rebeka

Különdíjasok

Fazekas József

Bakk Via

Knaus Kiara

A BOON szavazás nyertese:

Tolvaj Panni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában