Jelentkezz!

2020.06.30. 19:30

Mutasd meg tehetséged a Helynekemben!

A Helyfoglaló 2020 zenei tehetségkutató Miskolcon is keresi a lehengerlő zenekarokat.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Hímer Bertalan fotója

A Helynekem Kulturális tér és Szórakozóhely lesz az Öröm a Zene tehetséggondozó program miskolci állomása. A zenei tehetségkutatóra helyi amatőr zenekarok jelentkezhetnek 2020. július 24-ig, a nyertes pedig bekerül az országos döntőbe, ahol többek között stúdióidőt, fesztiválon és koncerten való fellépési lehetőséget, több médiában megjelenő bemutatkozó interjút és Helynekem belépőket is nyerhetnek. A döntőben 3 millió forint a fődíj, ráadásul az első helyezett az itt kapott díjakon kívül felléphet a 2020-as Hangfoglaló Magyarország Tehetségkutató döntőjében is Budapesten, október elején.

A nyilvános eseményt július 31-én rendezik a Helynekemben, az ingyenes rendezvényre a közönséget is várják, ahol bárki szurkolhat és bulizhat egy jót. A délelőtt 10 órától induló programban a jelentkezőknek három saját dalt kell bemutatniuk, amiket az öttagú zsűri hangszeres tudás, szöveg, mondanivaló, egyediség, színpadi összkép alapján értékel.

A zsűritagok:

Andrásik Remo – a HANOSZ főtitkára, zenész, gitártanár

Görögh Dani – zenész, mentor

Károly Tamás – producer, stúdiós szakember

Fekete Szilárd – a Rotor dobosa, a Gitármánia tábor tanára

Nahaj Péter – zenész, a Sky Fanatic énekese

Bővebb, friss információk és nevezési feltételek az esemény Facebook oldalán.

(A borítóképen: Díjátadó a 2019-es versenyen)

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában