Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.14. 16:00

Ara a csomagtartóban

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Képes házaspárral ismerkedhetnek meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Képes Eszter és Képes László hat éve októberben ismerkedett meg az ausztriai Stamsban. Eszter egy helyi étteremben dolgozott, ahová László járt munka után vacsorázni, így kezdődött az ismeretségük.

A lánykérés egy túrán történt, 2018. március 25-én. Amikor elérték a célt, ott volt egy emlékkönyv, mire Lászlónak az az ötlete támadt, hogy ebbe leírja, mit érez, majd átadja Eszternek, hogy ha egyetért vele, írja alá. Eszter aláírta.

2018. május 18-án pedig megtartották az esküvőt a forrói Holdfény Panzióban, ahol a polgári szertartás is zajlott, majd az autós menet után a csobádi templomban esküdtek egyházi keretek között. Délután 2-kor lánykikéréssel kezdődött a nagy nap és egészen reggel 6-ig tartott a mulatozás, akkor dőlt ki a mátkapár. Minden percét élvezték, sokat nevettek és kellemesen, de nagyon elfáradtak, mesélte László. A legemlékezetesebb pillanat a menyasszonyrablás volt. A menyecsketánc előtt közölték az ifjú férjjel, hogy bizony nincs meg az ara, vissza kellene szerezni. Gyorsan kiderült, hogy nem vitték messzire, egy encsi iskolai bálba kellett érte menni. Hamar meg is találták a „rablóbandát” a bálban, ahol még egy kicsit buliztak, majd visszatértek a násznép hátramaradt részéhez. Azaz visszatértek volna, de a parkolóban döbbentek rá, mikor az első autó visszarobogott, hogy odafelé tele lett az autó, visszafelé azonban kicsit sokan lesznek. Nem maradt más, mint a csomagtartó… De ki utazzon hátul? Aki a „legnagyobb”, az pedig a menyasszony a ruhája miatt. Eszter lelkesen vállalta, hiszen még úgysem utazott csomagtartóban, miért is ne épp az esküvőjén próbálja ki ezt is. Mivel azonban László nem akarta magára hagyni szerelmét, bepattant előtte, Eszter az ölébe, majd nagy nevetés közepette visszatértek a lakodalom helyszínére, ahol már nagyon várták őket. Kikászálódtak az autóból, épp a Szerelemvonat szólt, beszálltak a vonatozásba és folytatódott a lagzi, mintha mi sem történt volna.

A fotózás koncepciója mindössze annyi volt, hogy úgy gondolták, Lillafüreddel biztosan nem lőnek mellé, hiszen annyira csodálatos, hogy kevés hely tud vele versenyre kelni. A parkja is meseszép, a lépcső végén található játszótéren készült hintás kép is egy spontán ötlet volt. Eszter és László gondolt egyet, felpattantak rá és pörögtek egy párat, amit nagyon élveztek, kicsit újraélték a gyermekkorukat, és szuper élmény volt, hogy ezt épp az esküvői fotózáson élhették át, amit a fotós azonnal meg is örökített. Azért is választották ezt a képet, mert annyira őszinte és mozgalmas, teljesen őket ábrázolja, a gyermeki örömmel és széles mosollyal, mert körhintázni jó, mondta a férj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában