Főzőreallity

2023.10.06. 17:00

A Séfek séfe döntőjében a miskolci Gajdos Dávid - Ő lesz a végső győztes?

Gajdos Dávid étele bizonyult a legjobbnak, ezáltal pedig nem csupán a kitűzőt vehette át, de bebiztosította a helyét a Séfek séfe döntőjében.

Boon.hu

Az Avalon Park Miskolctapolca sous chefje lehet idén a Séfek séfe? Wolf András versenyzője, Gajdos Dávid egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol a piros Zörgő János és a fekete Fejes Rudolf lesznek az ellenfelei.

A 110 % nem elég, meg kell duplázni!

 - így indult neki az elődöntőnek a miskolci séf.

Ráadásul az elődöntőben csak és kizárólag magukra számíthattak a versenyzők, a séfek nem is lehettek jelen a főzés során. Majd kőkemény bírák, nagy szakemberek érkeztek a műsorba. Ördög Nóra sem könnyítette meg a versenyzők dolgát az elődöntőben, az idő volt a nagy ellenfele a szakácsoknak. Dávid Rudolfnak, János Dávidnak, Orsi Rolandnak, Rudolf Jánosnak választott ládát. Miután a versenyzők megkapták az alapanyagokat, vegyes érzésekkel álltak neki a kihívásnak. Bele kellett adniuk apait-anyait, ha a döntőbe akartak jutni.

A szigorú zsűri Gajdos Dávid ételét találta a legjobbnak, így bezsebelte a negyedik nap séfe címet és egyenes ágon jutott a pénteki döntőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!