2023.09.26. 14:00
A bika legnemesebb testrészéből kellett finomságot készítenie a miskolci séfnek - a tét nagy volt!
Krausz Gábor még sosem evett ilyen finomat, mint amilyet a miskolci séf, Gajdos Dávid készített ebből a testrészből.
Micsoda bók! Gajdos Gábor bikapénisze a legjobb, amit Krausz Gábor valaha evett.
Forrás: Séfek séfe
Hétfő este újabb kihívás elé került a miskolci Avalon Park Miskolctapolca sous chefje, Gajdos Dávid a Séfek séfe reality főzőműsorban. A miskolci séf önként jelentkezett főzésre, miután csapata, a kékek ugyanannyi tányért zsebeltek be az első megmérettetés után, mint a pirosak. Ekkor még nem is sejtette, mire vállalkozott...
Először egy kígyókkal teli akváriumból kellett kihúznia az alapanyagot, amiből a továbbjutást jelentő ételt kell elkészítenie. Dávid is megnyugodott, mikor kiderült, hogy nem kígyóból kellett ételt főznie - bár ami ezután jött, lehet a csúszómászókkal jobban járt volna.
Miután kiderült, hogy a csirkemell lesz a fő alapanyaga, jött az igazi meglepetés! A továbbjutásért egy olyan testrésszel is dolgoznia kellett, amivel nem gyakran dolgozik egy sokat látott szakács sem.
Ördög Nóri közölte, be kell építeniük az ételükbe a bikapéniszt is, mint hozzávalót.
A miskolci séf nem esett kétségbe, egy óra alatt összerittyentett egy csirkemell steak-et, karamellizált salottahagymával, bikapénisszel töltött burgonyával, lilaburgonyával és bikapénisz jus-vel. Hát nekem eszembe nem jutott volna. Gondolom vagyunk ezzel még páran...
Az eredmény nem maradt el. Bár a nap séfe nem ő lett, étele a legjobbak között volt. Krausz Gábor egyenesen úgy fogalmazott:
Ez életem bikapénisze, amit valaha ettem!
Kell ennél nagyobb elismerés?