Séfek séfe

2023.09.26. 14:00

A bika legnemesebb testrészéből kellett finomságot készítenie a miskolci séfnek - a tét nagy volt!

Krausz Gábor még sosem evett ilyen finomat, mint amilyet a miskolci séf, Gajdos Dávid készített ebből a testrészből.

Boon.hu

Micsoda bók! Gajdos Gábor bikapénisze a legjobb, amit Krausz Gábor valaha evett.

Forrás: Séfek séfe

Hétfő este újabb kihívás elé került a miskolci Avalon Park Miskolctapolca sous chefje, Gajdos Dávid a Séfek séfe reality főzőműsorban. A miskolci séf önként jelentkezett főzésre, miután csapata, a kékek ugyanannyi tányért zsebeltek be az első megmérettetés után, mint a pirosak. Ekkor még nem is sejtette, mire vállalkozott...

Először egy kígyókkal teli akváriumból kellett kihúznia az alapanyagot, amiből a továbbjutást jelentő ételt kell elkészítenie. Dávid is megnyugodott, mikor kiderült, hogy nem kígyóból kellett ételt főznie - bár ami ezután jött, lehet a csúszómászókkal jobban járt volna.

Miután kiderült, hogy a csirkemell lesz a fő alapanyaga, jött az igazi meglepetés! A továbbjutásért egy olyan testrésszel is dolgoznia kellett, amivel nem gyakran dolgozik egy sokat látott szakács sem.

Ördög Nóri közölte, be kell építeniük az ételükbe a bikapéniszt is, mint hozzávalót.

A miskolci séf nem esett kétségbe, egy óra alatt összerittyentett egy csirkemell steak-et, karamellizált salottahagymával, bikapénisszel töltött burgonyával, lilaburgonyával és bikapénisz jus-vel. Hát nekem eszembe nem jutott volna. Gondolom vagyunk ezzel még páran...

Az eredmény nem maradt el. Bár a nap séfe nem ő lett, étele a legjobbak között volt. Krausz Gábor egyenesen úgy fogalmazott:

Ez életem bikapénisze, amit valaha ettem!

Kell ennél nagyobb elismerés?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!