Sztárban sztár

2023.09.08. 17:00

Megríkatták az ózdi rappert

Volt, hogy örömében és voltak pillanatok amikor komolyan elérzékenyült a Sztárba sztár leszek válogatóján az elmúlt hétvégén, Majka. Hatalmas éneklésekből és vicces pillanatokból nem volt hiány. Így lesz ez bizonyára ezen a hétvégén is.

Majoros Péter Majka

Fotó: MW

Voltak olyan produkciók, amikor az ózdi rapper nem bírt magával és felpattant az alkalmi előadók mellé a színpadra, hogy átadta magát a produkciónak. A Sztárban Sztár leszek negyedik évadának válogatója minden várakozást felülmúlt, és bizonyára így lesz ez a folytatásban is. A nagyszájú rapper elmondása szerint egy éve nem kacagott olyan jót, mint a mostani válogatón, és szereti is ha jókedvre derítik, de emellett fontos számára a tehetségek felkutatása, hiszen elsősorban erről szól a műsor. Tasi Dávid produkciója közben Majka le akarta állítani a műsort, mert azt gondolta, megvan az idei győztes. Majd a műsor történelmi pillanathoz érkezett. Jamrich Mihály amint elkezdett énekelni, könnybe lábadt a mesterek szeme, köztük Majkáé is. Később elmondása szerint összeszorult a gyomra és megindult a könnye. A produkció után mindenki állva tapsolt a stúdióban, majd a szabadszájú ózdi származású rapper még a színpadra is felment, hogy magához ölelje a nagy termetű tehetséget. Jöhet a folytatás!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!