Segítenek

2022.10.04. 11:10

Puskás Petis jótékonysági pólóban feszít ByeAlex

Rajongótáborát adakozásra buzdítja ByeAlex. Énekes társát, Puskás Pétert ábrázoló póló megvásárlásával támogathatjuk a Füri Zenetér Egyesületet.

ÉM

Fotó: Fotó: ByeAlex

Puskás Petivel azt találtuk ki, hogy legyen ez a póló egy jótékonykodás! Ha megvesztek egyet, akkor a Füri Zenetér Egyesület munkáját támogatjátok, akik nehéz körülmények között élő gyerekeket segítenek hangszerekkel és sportszerekkel – írja Facebook-oldalán az énekes.

„A Füri Zenetér gyerekkórusként indult, de ma már sokkal több ennél. Egy olyan közösség, amely eljuttatja a zene és a sport szeretetét azokhoz is, akik nehéz helyzetükből adódóan nem férnének hozzá ezekhez a lehetőségekhez. A sport és a zene mindannyiunk számára örömforrás. A gyermekek számára ezenkívül pedig elengedhetetlen az egészséges testi és lelki fejlődéshez. Sajnos ennek ellenére még ma is sokaknak nem adatott meg ez a lehetőség, hogy a megfelelő körülmények között élhessék meg gyermekkorukat”  – olvasható a pólóbolt honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!