Koncertajánló

2020.07.15. 17:00

Vegetálás után őrült bulit kínál a Jockey Jokers

Július 18-án, szombaton a Collinsban lép fel a bulira kiéhezett miskolci rock ’n’ roll banda.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: A zenekar fotója

Fotó: Boutique Photography

A Jockey Jokers legénységét is megviselte a karantén, az energikus banda nehezen élte meg a leállás közel fél évét. A felgyülemlett energiákat most alaposan belezúdítják a közönség nyakába szombaton, úgyhogy aki szeretne egy hatalmasat mulatni, annak ott a helye. Horváth Csaba énekes arról is mesélt nekünk, hogy mi újság a zenekarral.

Új lemez, ingerszegény környezetben

– A járványhelyzet előtt elkezdtük írni az új dalokat, ugyanis készül a harmadik albumunk, ami a két EP után immár nagylemez lesz. Nehéz volt azonban a zeneszerzés, hiszen semmilyen külső hatás nem ért bennünket, gyakorlatilag vegetáltunk majdnem egy fél évig. Persze otthon próbáltunk, gyakoroltuk az eddig elkészült számokat, de elzárva nehéz inspirálódni – mesélte Csabi. – Nemrég végre elkezdhettünk próbálni, szerencsére könnyen visszarázódtunk, mindenki tudta a dolgát, és zsigerből jött minden, úgyhogy reméljük, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba – tette hozzá.

Csabi elárulta azt is, mire számíthatunk a hétvégi bulin.

– Nagy változás nem lesz a koncertműsorban. Amikor a Zorallal turnéztunk, akkor volt egy fix dallistánk, ezt most egy kicsit megvariáljuk, mondhatni régi-új számokat fogunk eljátszani, amiket már régen hallhatott a közönség. Szeretnénk egy hatalmasat bulizni, hiszen mindenki ki van éhezve, ahogy mi is, nagyon hiányzott a koncertezés. Emellett új lendületet szeretnénk vinni a zenei életünkbe, ihletet kapni a közönségtől, hogy még ütősebb dalok szülessenek az új lemezre – mondta.

Tervek és játék

Azt is megtudtuk, hogy a zenekar tervei között szerepel még néhány koncert Miskolcon, míg nem jön a vírus második hulláma, amiről már suttognak. Erről azonban egyelőre több részletet nem árult el, hiszen minden olyan képlékeny még.

A srácok szokásukhoz híven játékra invitálják a rajongóikat és az érdeklődőket, melyben páros belépőt lehet nyerni. Részletek a Facebook-oldalukon olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!