Megerőszakolta 83 éves szomszédját a miskolci tanárember a Csabai kapuban

Akt.:
Megerőszakolta 83 éves szomszédját a miskolci tanárember a Csabai kapuban
Megerőszakolta 83 éves szomszédját a miskolci tanárember a Csabai kapuban - © Fotó: Tóth Balázs
Miskolc – Zárt tárgyaláson kezdődött el a miskolci tanárember büntetőpere.

Tavaly év elején joggal keltett közfelháborodást országszerte, hogy február 23-án hajnalban Miskolcon, egy Csabai kapui társasházban lakó L. Miklós 56 éves tanárember szomszédját, egy 83 éves nőt átcsalt magához, lényegében megerőszakolta, majd magatehetetlen áldozatát kivitte a lakásból és a ház előtti négysávos útra kihúzva ott magára hagyta.

Szexuális erőszak

Az idős nő a bántalmazásban olyan súlyos sérülést szenvedett, a maradandó fogyatékosság kialakulása is felmerülhetett. A férfit egyébként azonnal őrizetbe vették és elrendelték előzetes letartóztatását.

Fotó: Tóth Balázs Fotó: Tóth Balázs ©

A nyomozati anyag tanúsága szerint „szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett” elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a férfi ellen a Miskolci Rendőrkapitányság.

Fotó: Tóth Balázs Fotó: Tóth Balázs ©

A Miskolci Törvényszék elrendelte és újabb döntésével fenn is tartotta az ideiglenes kényszergyógykezelését L. Miklósnak, aki ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség „bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett testi sértés bűntette és más erőszakos bűncselekmények” elkövetésével vádolnak.

Zárt tárgyalás volt

A Miskolci Törvényszék dr. Horváth Mária vezette büntetőtanácsa keddre tűzte a büntetőügy első tárgyalási napját, amelyre L. Miklóst két börtönőr kísérte el. Megjelent természetesen kirendelt ügyvédje dr. Feszt András és a vádat képviselő dr. Fodor László is.

Fotó: Tóth Balázs Fotó: Tóth Balázs ©

Az ügy tartalmára való tekintettel a bíróság zárt tárgyalást rendelt el, amely a vád ismertetésével és a vádlott, valamint tanúk kihallgatásával telt el. A bírónő „szerencsétlennek” nevezte a helyzet kialakulását. Feltehető, hogy az elkövető elmeállapotára tekintettel felmerül a büntethetőség kizárása és kényszergyógykezelés elrendelése.

Szaniszló Bálint


Tovább kényszergyógykezelik a miskolci erőszaktevőt

Idős szomszédjával erőszakoskodott, majd az út közepén hagyta magatehetetlenül.

 

Megerőszakolta az idős nőt Miskolcon, majd kitette a forgalmas főútra

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki idős áldozatát megerőszakolta, majd kitette a nőt egy négy sávos útra.

Rejtély, miért erőszakolt a miskolci tanár…

Munkahelyén nem volt gond a 82 éves nőt megerőszakoló miskolci tanárral. Az áldozat kórházban, az elkövető férfi előzetes letartóztatásban van. Akár tizenkét év börtönt is kaphat.

Videó: Tanárt gyanúsítanak a miskolci nemi erőszakkal

Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon. Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta.

Videó: Megerőszakolta 82 éves szomszédját Miskolcon

Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta.Hejőcsaba.
BOON.HU


hirdetés